あったかいって幸せ


日々焼くパンやお菓子の記録(失敗画像も!)
by hirokotosho
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Leftover

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連休中に焼いたものですが。
ホシノくんのパン・ド・カンパーニュと
前日の飲み会のつまみたち。
ツナのパテとかいわしの酢油煮とか。
できるだけオイルフリーにと気を使う日常とは違って
人が来るときのおつまみは結構油を使います。
だってその方が冷たくしたビールやワインに合うんだもの。


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近所のけやきの街路樹が青々と茂って
日陰になった舗道脇に誰かが植えたのでしょうか。
こんな花も好き。





Pan de compange baked with natural yeast during golden week with
lthe eftover of previous night like putty of tuna(Harumi Kurihara recipe!)
and oil sardin.
For daily food I pay attention not to use too much oil but for something to go with drinks I don't hesitate to use butter and oil.To drink cool beer or white wine, oily foods go very well.



In my neighborfood zelkova trees were planted along the main street.Now the leaves are so green and make good shades. In the shades very pretty flowers!!
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by hirokotosho | 2009-05-09 00:21 | パン
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